Rör & Smide i Vittensten AB

Rör & Smide i Vittensten AB

Om företaget

Rör & Smide i Vittensten AB, är smidesverkstaden för dig. Vi utför främst styckestillverkning och reparationer av allt inom stålbranschen. För oss är alla kunder lika betydelsefulla. Vi tror på att alla jobb är lika viktiga oavsett hur stora eller små de är. Detta är nyckelord som vi tar hänsyn till när vi skaffar nya och färdigställer de uppdrag vi får in.

Vi har genom åren haft mängder av nöjda kunder. Något som också lade grunden till vi blev utsedda till ”Årets företagare i Värmland” år 2009.

Rör & Smide i Vittensten AB

Kunskap

Nyckeln till framgång som mekanisk verkstad i stålbranschen är att hela tiden hålla sig a jour med utvecklingen. Det gör vi genom kontinuerlig vidareutveckling för att se till att vår smidesverkstad använder sig av de bästa och mest effektiva processerna som ger bästa möjliga resultat. Vi gör allt för att vår mekaniska versktad håller sig uppdaterad för att producera det bästa slutresultatet till dig.

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet i branschen och har genom åren lärt oss mycket om vad som krävs när det kommer till stålhantering och styckestillverkning. Därför har vi sett till att våran mekansika verkstad är anpassad för att klara av både större och mindre arbeten.

Rör & Smide i Vittensten AB
Rör & Smide i Vittensten AB

Service

Det är med glädje som vi tar emot nya kunder och ser att de kunder vi har haft gärna återvänder till oss. Det är möjligt genom vår goda service. Vi levererar produkten i tid och gör det med professionalism och ett trevligt bemötande.